Masaža

Relaks masaža

Relaksaciona masaža predstavlja spoj umetnosti najtananijih masažnih hvatova. Ispred sebe postavlja mudro uslov da terapeut treba da poseduje maksimalnu koncetraciju i virtuoznost. Otputujte u delove svoje mašte, opušteni i rasterećeni. Relaks masaža je sastavni deo naših usluga.

relaks masaza beograd

Terapeutska masaža

Terapeutska ili medicinska masaža je masaža koja se koristi kod određenih medicinskih simptoma kao što su hipertonus , spondiloza, lumboišialgija. Koriste se ulja koja u sebi sadrže ekstrakte limuna, narandže, bergamota, ruzmarina , lavande, bibera, eukaliptusa i sličnih koji deluju na krvotok i opuštanje muskulature.

terapeutska maasaza beograd

Sportska masaža

Sporstka masaža je u principu preventivna i primenjuje se na pripremama za takmičenje. Cilj ove masaže je da smanji mogućnost povreda, poveća fleksibilnost, poboljša koncentraciju. U svakom profesionalnom sportskom timu značajno mesto zauzimaju fizioterapeuti.
Sportska masaža u ambulanti “ViP physical” se obavlja sa kozmetikom marke “MEDISPORT”. Ova kompanija je proizvodjač vrhunske opreme iz oblasti sportske i fizikalne medicine. Medisport je prisutan u velikom broju zdravstvenih i rehabilitacionih ustanova širom sveta kao i u najpoznatijim sportskim klubovima i nacionalnim selekcijama.

sportska masaza beogard