O nama

Dobrodošli u „ViP physical“, ustanovu za rehabilitaciju.

„ViP physical“ je ustanova koja je krenula da se razvija 2011. godine u malom prostoru na Bežanijskoj kosi, kao ideja tadašnjeg tarapeuta rukometne reprezentacije Srbije, Predraga Jovičića.

Ideja je potekla od želje da se u ovom gradu napravi jedan sveobuhvatni koncept komlpetnog oporavka i rehabilitacije, po uzoru na svetske centre.

Radeći u profesionalnom sportu, želeo je da filozofiju sportske medicine i rehabilitacije prenese na sve naše klijente, tj da se oporave i rehabilitiju što kvalitetnije u što kraćem vremenskom roku.

Vodeći se tom filozofijom i posmatajući potrebe klijenata, osnovao je tim stručnjaka različitih profila, kako bi naš „Recovery concept“ bio što potpuniji i kvalitetniji.

Naš tim čine fizioterapeuti i kondicioni treneri, a po potrebi i doktori iz različitih oblasti.

Tim se formirao pažljivim odabirom, posmatrajući kako rade u teškim i neizvesnim situacijama pod pritiskom profesionalnog sporta. Bilo je tu dosta izazova, u fudbalskim klubovima, akademiji „Profex“, rukometnoj reprezentaciji Srbije, odbojkaškoj reprezentaciji, tekvondo reprezentaciji, a kao kruna karijere i u Olimpijskom komitetu Srbije.

Naš celokupan tim je doprineo mnogobrojnim uspesima naših sportista, kao članovi stručnih štabova, ili kao članovi medicinskog tima Olimpijskog tima Srbije.

Naš kvalitet nije samo u najsavremenijoj aparaturi koju posedujemo, već i u znanju osoblja kojoj ste poverili Vaše zdravlje.

Zahvaljujući Vama i Vašem poverenju, „ViP physical“ prelazi na novu lokaciju 2017. godine u funkcionalniji prostor, kako bi Vaš oporavak bio još bolji, kada i zvanično postaje rehabilitacioni centar košarkaškog saveza Srbije.

Sada nas možete posetiti u Nebojšinoj 24.

Hvala Vam na poverenju,
Tim Vip Physical-a

ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju