Medicinski tim

Predrag Jovičić

Predrag Jovičić, osnivač „ViP physical“-a, imao je privilegiju da posle srednje škole, uporedo sa studiranjem i radom u fudbalskim klubovama FK „Čukarički“ i OFK „Beograd“ bude učenik Slobodana Brankovića, koji je od njega napravio kvalitetnog fizioterapeuta i otkrio mu najsitnije tajne ovog divnog zanata.

Nakon dvogodišnje edukacije u Slobinoj privatnoj praksi, postaje član tima sportske akademije „Profex“, gde ga direktno prof Duško Ilić poziva u tim. Ne zadugo, nakon toga, dobija poziv u rukometnu reprezentaciju Srbije, u kojoj ostaje kao stalni član svih muških i ženskih selekcija reprezentacije do 2013. godine.

Olimpijski komitet prepoznaje kvalitete i svrstava ga u tim 2009. godine, prvo za takmičenja mlađih selekcija, a zatim i kao člana OI u Londonu 2012. i OI u Riu 2016. godine. U međuvremenu poziv dobija i od tekvondo saveza, gde učestvuje u osvajanju velikog broja medalja, zatim poziv stonoteniskog saveza, plivačkog i drugih, kojima je stajao kratko na usluzi zbog prevelikih obaveza i obaveza prema klijentima „ViP physical“-a.

Sima Spasevski

Sima Spasevski, diplomirani fizioterapeut, od početka svoje profesionalne karijere je ispoljavao stručnost i kvalitet u poslu, bio uvek desna ruka i jedini čovek na koga je Peđa uvek mogao da se osloni u bilo kojoj poslovnoj situaciji. Svoje kvalitete i ime kvalitetnog terapeuta izgradio je najviše u rukometu, kao član stručnog štaba RK “Crvena Zvezda”, oprobao se u klubovima na Bliskom Istoku u Saudijskoj Arabiji i UAE, a zatim u rukometnoj reprezentaciji Srbije, da bi na preporuku postao stalni član medicinskog tima Olimpijskog komiteta Srbije, istakavši se svojim kvalitetima i vrlinama.

Miloš Knežević

Miloš Knežević, diplomirani fizioterapeut, svoje znanje je ispoljio u rukometnoj i badminton reprezentaciji Srbije. Stalni član „ViP physical“-a postaje maja 2016. godine. Izuzetno kulturan i pažljiv u radu sa klijentima. Za Vas uvek na raspolaganju i na usluzi za sva Vaša pitanja.

Vuk Pantović

Vuk Pantović, strukovni fizioterapeut, na master studijama Medicinskog fakulteta, naš je član od januara 2017. godine. Istakao se kao fizioterapeut u FK“Obilić“ i rukometnoj reprezentaciji Srbije. Uvek raspoložen i nasmejanog lica. Sa njim će Vam boravak u „ViP physical“-u brzo proći u dobrom raspoloženju.

Pavle Pejović

Pavle Pejović, strukovni fizioterapeut, mladić vedrog duha, naš najmlađi član po godinama života. Izuzetno ambiciozan, željan novih izazova, s ljubavlju pristupa svakom klijentu i njegovom stanju. Po završetku studija i obavljenoj stručnoj praksi u našoj ustanovi, ispoljio je izuzetne ljudske i stručne kvalitete i postaje naš stalni član. Bio je i deo tima KK “Dinamik”, kao I član stručnog tima plivačke reprezentacije Srbije.

Dušan Sajić

Dušan Sajić, najiskusniji član našeg tima. Sa zadovoljstvo smo ga dočekali u našem timu. Višegodišnji član stručnog štaba košarkaške reprezentacije, kao glavni terapeut, čovek sa prevelikim stručnim i životnim iskustvom. Čovek utkan u mnogobrojne košarkaške uspehe, osvajač je mnogobrojnih medalja. Izuzetna osoba, uvek raspoložen za šalu i tu je za dobru atmosferu. O njegovoj stručnosti i kvalitetu njegovog rada suvišno je pričati.