Medicinski tim

Predrag Jovičić

Predrag Jovičić, osnivač „ViP physical“-a, imao je privilegiju da posle srednje škole, uporedo sa studiranjem i radom u fudbalskim klubovama FK „Čukarički“ i OFK „Beograd“ bude učenik Slobodana Brankovića, koji je od njega napravio kvalitetnog fizioterapeuta i otkrio mu najsitnije tajne ovog divnog zanata.

Nakon toga, dobija poziv u rukometnu reprezentaciju Srbije, u kojoj ostaje kao stalni član svih muških i ženskih selekcija reprezentacije do 2013. godine.

Olimpijski komitet prepoznaje kvalitete i svrstava ga u tim 2009. godine, prvo za takmičenja mlađih selekcija, a zatim i kao člana OI u Londonu 2012. i OI u Riu 2016. godine. U međuvremenu poziv dobija i od tekvondo saveza, gde učestvuje u osvajanju velikog broja medalja, zatim poziv stonoteniskog saveza, plivačkog i drugih, kojima je stajao kratko na usluzi zbog prevelikih obaveza prema klijentima „ViP physical“-a.

Miloš Knežević

Miloš Knežević, diplomirani fizioterapeut, svoje znanje je ispoljio u rukometnoj i badminton reprezentaciji Srbije. Stalni član „ViP physical“-a postaje maja 2016. godine. Izuzetno kulturan i pažljiv u radu sa klijentima. Za Vas uvek na raspolaganju i na usluzi za sva Vaša pitanja.

Dušan Sajić

Dušan Sajić, najiskusniji član našeg tima. Sa zadovoljstvo smo ga dočekali u našem timu. Višegodišnji član stručnog štaba košarkaške reprezentacije, kao glavni terapeut, čovek sa prevelikim stručnim i životnim iskustvom. Čovek utkan u mnogobrojne košarkaške uspehe, osvajač je mnogobrojnih medalja. Izuzetna osoba, uvek raspoložen za šalu i tu je za dobru atmosferu. O njegovoj stručnosti i kvalitetu njegovog rada suvišno je pričati.